Wimperextensions

Wimperextensions zijn helemaal in. Steeds meer vrouwen kiezen dan ook voor wimperextensions. Die mooie oogopslag geeft je een fantastisch gevoel, je voelt je op en top vrouw! Ervaar deze belevenis in de professionele en gezellige wimpersalon van VIP Wimpers.

Er zijn verschillende krullen, lengtes en diktes beschikbaar, zodat iedere gewenste look mogelijk is. In de wimpersalon bespreken we jouw wensen en bekijken we samen welke extensions het beste bij je gezicht passen.

 

Classic One-by-one wimperextensions

Natural & Mascara Look 
Wil je graag een natuurlijke oogopslag, maar niet meer het geknoei met die plakkerige mascara? Dan kunnen de Classic One-by-one wimpers de ideale uitkomst bieden.

 

Russian Volume 2D-6D wimperextensions

Glamour & VIP Look
Om er doordeweeks net zo fantastisch uit te zien als in het weekend, kun je het beste gaan voor de Glamour of VIP Look. Je krijgt dan langere en vollere wimpers met C of D krul. Met de allernieuwste techniek “Russian Volume 2D-6D” kunnen we 2 tot 6 flinterdunne en zachte extensions op 1 wimperhaartje bevestigen. Uiteraard is deze look geheel naar wens en gezichtsvorm aan te passen.

 

 

jbcd curl wimperextensions

 

Silk Wimperextensions
Wij werken met de Silk Wimperextensions, de nr. 1 High Quality & Finest Wimperextensions. Daarnaast zijn er ook Mink wimperextensions te verkrijgen.

Het duidelijke verschil tussen Mink & Silk is de flexibiliteit, bij de Mink Wimperextensions zijn de haartjes steviger dan de Silk (Zijde) Wimperextensions. De Silk Wimperextensions bewegen mee met de natuurlijke wimperhaartjes en zijn afgewerkt met een zeer zachte zijde coating. Beide kwaliteiten zijn zeer prettig om mee te werken en leveren een schitterend eindresultaat!

 

Belangrijk
Wimperextensions worden geplaatst op je natuurlijke wimperhaartjes. Indien je van nature nauwelijks of geen wimpers hebt is het niet mogelijk om wimperextensions te plaatsen. Ook is van belang dat je niet allergisch bent voor latex en alcohol. Bij mensen met oogziektes, extreme hooikoorts en buikslapers worden de wimperextensions afgeraden. En als je tijdelijk een antibioticakuur gebruikt, dan kun je het beste even wachten tot je helemaal klaar bent met de kuur voordat je de extensions laat plaatsen.

 

Kom zonder oogmake-up naar de afspraak.
Vergeet niet je oogmake-up tijdig voor de afspraak eraf te halen. Schone wimpers zorgen voor een betere hechting. Lenzen mag je gewoon inhouden (alleen niet bij het verwijderen van de wimperextensions).