Over Ons

1-2

De wimperextensions, de ontzettend populaire trend op wimpergebied, zijn inmiddels niet meer weg te denken. Met wimperextensions heb je elke dag de mooiste oogopslag, zonder make-up. Mascara is dus overbodig. Je krijgt een jongere en frissere uitstraling. Ideaal tijdens vakanties of juist voor het dagelijkse gemak.

Laat je omtoveren tot een ware VIP in onze professionele en gezellige wimpersalon in Amersfoort. Kwaliteit en hygiëne staan voorop net als de wensen van de klant, uiteraard geven we een eerlijk & deskundig advies. Kies je voor VIP Wimpers, dan ben je zeker van een ervaren gecertificeerde wimperstylist. 

Wij zijn soms telefonisch moeilijk te bereiken op het moment dat wij bezig zijn met een behandeling, dit gaat namelijk van de tijd van onze klanten af en dat is niet de bedoeling . In principe staat alle informatie op onze website en kan je je afspraak ook online boeken.Heb je toch nog vragen?  Mail naar info@vipwimpers.nl / info@vipbeautysalon.nl of stuur een whatsapp of sms (dit wordt sneller beantwoord).

Reserveer je afspraak eenvoudig online (de Online Agenda), per e-mail of telefonisch (06-23 92 93 24).

Tot ziens bij VIP Wimpers Amersfoort!

Met vriendelijke groet,

Ilona Taranchenko


Nieuwe ruimere openingstijden!